Qëndrime

332125214 6037534063004852 5445900524055463009 n
Qëndrime

BASHKË PËR TIRANËN!

11 / 100 Powered by Rank Math SEO Paligjshmëria dhe pengesat burokratike nuk do ta ndalin hapin tonë. Lëvizja BASHKË është themeluar si vullnet i

Më shumë »
WhatsApp Image 2023 02 23 at 1.15.14 PM
Qëndrime

NUK DORËZOHEMI

15 / 100 Powered by Rank Math SEO Padrejtësinë që po i bëhet mijëra qytetarëve – bashkëthemelues të Lëvizjes BASHKË – e kemi adresuar edhe

Më shumë »
Skip to content