Qëndrime

10 janar 2023 foto
Qëndrime

LE TË FLASIM PAK PËR SANITARET

Rrethana më interesante në çështjen e vjedhjes së 500.000 eurove, përtej aferës korruptive të drejtoreshës dhe guximit të një gruaje të klasës punëtore “për të

Më shumë »
30 dhjetor 2022
Qëndrime

3000 BASHKËTHEMELUES

Sot, në ditën e dhjetë të punës në terren, aktivistët e Lëvizjes Bashkë tejkaluan pragun ligjor të 3000 nënshkrimeve për themelimin e partisë. Çdo punëtor,

Më shumë »
Skip to content