Një flamur i kuq ku
  shkruhet PUNË, PAGE, PENSIONE TË DINJITETSHME, dhe poshtë tij thirrje për
  tubin, në 1 maj, ditën e punëtorëve, te Partizani i Panjohur.

Lëvizja BASHKË është një parti e së majtës demokratike, që lufton për një shtet social, zhvillim të qëndrueshem dhe drejtësi shoqërore. Ne besojmë te demokratizimi rrënjësor i jetës së vendit dhe përfshirjes së gjerë dhe aktive të qytetarëve në proceset vendimmarrëse.

Kauzat tona

Punëtore

Ne besojmë se emancipimi shoqëror fillon me organizimin dhe betejën për të drejtat e klasës punëtore.

Sociale

Një shoqëri e shëndetshme ngrihet mbi parimet e solidaritetit me më të dobëtit dhe të drejtave të barabarta.

Studentore

Arsimi publik dhe cilësor dhe mbështetja e studentëve janë thelbësorë për një shtet zhvillimor dhe drejtësi shoqërore.

Bashkohu me Lëvizjen

Ndryshimi fillon kur njerëzit organizohen kundër shtypjes dhe padrejtësisë.
Ndaj të ftojmë të bëhemi BASHKË për një shoqëri të drejtë!

Anëtarësohu

Dhuro për Lëvizjen

Lëvizja BASHKË financohet nga kontributet e anëtarëve dhe simpatizantëve.
Çdo kontribut na ndihmon të çojmë përpara kauzat tona!

Kontribuo