Kontribuo për Lëvizjen Bashkë

Lëvizja BASHKË operon në bazë të kontributeve vullnetare të anëtarëve dhe simpatizantëve të saj. Ne nuk pranojmë të financohemi nga oligarkë apo interesa që do kompromentonin kauzën dhe qëndrimet tona. Ne besojmë te transparenca, llogaridhënja dhe përfshirja qytetare në çështjet që i takojnë të mirës publike. Ndaj kërkojmë ndihmën tuaj për të siguruar qëndrueshmerinë financiare të Lëvizjes, dhe për ta ngritur zërin edhe më fortë per drejtesi shoqërore.

Ju mund të mbështesni financiarisht Lëvizjen BASHKË në një nga mënyrat e mëposhtme:

  • Derdhje direkte në llogaritë bankare:
    1. Monedha: EUR Banka: UNION BANK Numër llogarie: 113688880020128 Përshkrimi i llogarisë: PARTIA LËVIZJA BASHKË IBAN: AL51214113020113688880020128 Swift: UNALALTR
    2. Monedha: LEK Banka: UNION BANK Numër llogarie: 113688880020119 Përshkrimi i llogarisë: PARTIA LËVIZJA BASHKË IBAN: AL03214113020113688880020119 Swift: UNALALTR
  • Paypal