15 DITË ME QYTETARËT E TIRANËS KUNDËR NDOTJES SË AJRIT

Aktivistët e Lëvizjes Bashkë duke mbledhur firma në terren

Sot, për të pesëmbëdhjetën ditë radhazi, aktivistët e Lëvizjes BASHKË informuan qytetarët për nivelin vrastar të ajrit në Tiranë. Gatishmëria e qytetarëve për të nënshkruar dhe për të na inkurajuar është më e madhe se në çdo fushatë tjetër që kemi bërë.

Të rinj, të moshuar, profesionistë, punëtorë, sipërmarrës të vegjël e qytetarë të indinjuar kanë ndarë me ne shqetësimin jo vetëm për ndotjen e ajrit, por edhe për një sistem qeverisjeje të përshkuar fund e krye nga korrupsioni dhe zhvatja.

Skandali i fundit korruptiv në Bashkinë e Tiranës i ka acaruar edhe më shumë qytetarët sepse ka nxjerrë sheshit humnerën midis një grushti zyrtarësh krimbur në miliona dhe pjesës tjetër të qytetarëve që hasin vështirësi të shumta ekonomike e sociale.

Mund të bëheni pjesë e fushatës sonë PO NA MARRIN FRYMËN duke e nënshkruar online peticionin kundër ndotjes së ajrit.

Ndaje në rrjet

Kopjo linkun dhe ndaje me miqte

https://levizjabashke.al/qendrime/15-dite-me-qytetaret-e-tiranes-kunder-ndotjes-se-ajrit/