NUK DORËZOHEMI

Padrejtësinë që po i bëhet mijëra qytetarëve – bashkëthemelues të Lëvizjes BASHKË – e kemi adresuar edhe në këto institucione:

1. Z. Flamur Kapllani, zv.Kryetarit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë.

2. Z. Ilirjan Celibashi, Kryetar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve.

3. Z. Artur Metani, Kryetar i Inspektoriatit të Lartë të Drejësisë.

4. Z. Donald Xhelili, Kancelari i Gjykatës së Rrethi Gjyqësor Tiranë.

5. Z. Robert Gajda, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi.

6. Zyrave të OSBE në Tiranë.

7. Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri.

8. Ambasadës amerikane.

9. Ambasadës zviceriane.

10. Ambasadës suedeze.

11. Ambasadës gjermane.

Frika e partive të vjetra për t’u përballur me një subjekt të ri politik, i ka vënë në lëvizje ingranazhet e institucioneve të korruptuara për na nxjerrë pengesën e radhës. Ne nuk jemi ndalur më parë, e nuk do të ndalemi as tani!

Përpjekja për të shporrur këtë klasë të kalbur politike është e gjatë dhe e mundimshme, por ne besojmë se #bashkë do ia dalim!

Ndaje në rrjet

Kopjo linkun dhe ndaje me miqte

https://levizjabashke.al/qendrime/nuk-dorezohemi/