FILLOI MBLEDHJA E NËNSHKRIMEVE

Sot aktivistët e Lëvizjes BASHKË nisën mbledhjen e nënshkrimeve të qytetarëve për të kandiduar në Tiranë për zgjedhjet vendore të 14 majit. Pritja e qytetarëve ishte mbresëlënëse. Të rinj e të moshuar, punëtorë e profesionistë, gra e burra nënshkruan dhe na inkurajuan për hapin që po hedhim.

Rruga jonë është e duhur dhe e gjatë. Atë do ta përshkojmë hap pas hapi me të gjithë qytetarët e ndershëm të Tiranës e të Shqipërisë.

Ju presim nesër e çdo ditë përpara Bibliotekës Kombëtare!

#BASHKËPËRTIRANËN

Ndaje në rrjet

Kopjo linkun dhe ndaje me miqte

https://levizjabashke.al/qendrime/filloi-mbledhja-e-nenshkrimeve/