Dorëzohen firmat e peticionit kundër ndotjes së ajrit ne Këshillin e Ministrave

Aktivistët e Lëvizjes Bashkë përpara godinës së Këshillit të Ministrave, gjatë dorëzimit të firmave të peticionit kunder ndotjes së ajrit

Sot Lëvizja BASHKË dorëzoi në Këshillin e Ministrave peticionin me 10.000 nënshkrime qytetarësh për uljen e ndotjes së ajrit.

Tirana dhe Shqipëria po përjetojnë një krizë që është njëherësh politike, ekonomike e mjedisore. Një qeveri dhe pushtet lokal hajdutësh po e shndërrojnë qytetin në kantier të pastrimit të parave të pista, ndërtimeve pa kriter, zhdukjes së hapësirave publike e gjelbërimit, sëmundjeve dhe vdekjeve të parakohshme.

Lufta kundër korrupsionit është njëkohësisht luftë për të drejtën e jetës.

Lëvizja BASHKË do ta intensifikojë veprimtarinë e saj për ta kthyer vendin drejt jetueshmërisë dhe drejtësisë shoqërore.

Ndaje në rrjet

Kopjo linkun dhe ndaje me miqte

https://levizjabashke.al/qendrime/dorezohen-firmat-e-peticionit-kunder-ndotjes-se-ajrit-ne-keshillin-e-ministrave/