NIS ME ENTUZIAZËM FUSHATA E LËVIZJES BASHKË

Sot në sallën Black Box të Universitetit të Arteve nisi rrugëtimi elektoral i Lëvizjes BASHKË. Qindra qytetarë shprehën mbështetjen e zjarrtë për programin dhe kandidatët e Lëvizjes BASHKË.

Gjatë takimit mund të shquhen fjalimet e kandidatëve Mirela Ruko, Redi Muçi, Rexhina Elmazi, Klodi Leka, Bora Mema, Albina Ruko dhe Arlind Qori. Secili përcolli përvojën e vet me qytetin dhe aktivizmin, duke vënë gishtin në plagët e qytetit dhe mundësitë e transformimit të tij.

Lëvizja BASHKË do të jetë zëri i guximshëm i shumësisë së qytetarëve të Tiranës. Ne do të luftojmë që Tirana të bëhet qytet i jetueshëm, me parqe e hapësira publike, me shërbime publike cilësore dhe zhvillim ekonomik të qendrueshëm.

#ArlindQori NR.1 ✅️

#LëvizjaBASHKË NR.36 ✅️

#BashkëPërTiranën

Ndaje në rrjet

Kopjo linkun dhe ndaje me miqte

https://levizjabashke.al/qendrime/nis-me-entuziazem-fushata-e-levizjes-bashke/