EDI RAMA NUK MUND TË TALLET

Sot, Edi Rama ishte në një fasoneri në Kamëz duke bërë fushatë elektorale dhe duke goditur përsëri sindikalizmin në Shqipëri.

Ai u tha grave të fasonerive se qeveria bashkë me ministren do të do të përpiqen të zëvendësojnë "sindikatat fantazmë" dhe të rrisin akoma më shumë pagat.

Problemi është se të sindikatat "fantazma" janë bishta pikërisht të qeverisë Rama, siç e kanë treguar veten gjatë grevave të minatorëve dhe naftëtarëve. Ndërkohë që prej vitesh, me sakrifica të panumërta, punëtorët kanë arritur të ngrenë një sërë sindikatash të reja e serioze, të cilat deri më tash kanë ndjerë në kurriz kërcënimet e pronarëve të mëdhenj dhe indiferencën kriminale të shtetit. Këtyre sindikatave u frikësohet Edi Rama, jo puthadorëve të korruptuar që i ka në përbërje të strukturave të Partisë Socialiste, ose sivëllezërve të tyre të PD.

Lëvizja BASHKË, në solidaritet me punëtorët dhe sindikatat e vërteta mes tyre, nuk do të lejojë që fati i punëtorëve të varet nga qejfet e pazaret e Edi Ramës dhe minstrave të tij.

Ne duhet të bashkohemi sepse askush nuk do të na falë asgjë. Atë që mund të na japin sot, pa organizim, mbas zgjedhjeve do të na e marrin prapë.

Vetëm të bashkuar kemi për të fituar!

Ndaje në rrjet

Kopjo linkun dhe ndaje me miqte

https://levizjabashke.al/qendrime/edi-rama-nuk-mund-te-tallet/