3000 BASHKËTHEMELUES

Sot, në ditën e dhjetë të punës në terren, aktivistët e Lëvizjes Bashkë tejkaluan pragun ligjor të 3000 nënshkrimeve për themelimin e partisë.

Çdo punëtor, student, pensionist, profesionist e sipërmarrës i vogël që ka nënshkruar na ka dhënë kurajë e shpresë se bashkë do të kalojmë çdo pengesë e vështirësi, se do të mposhtim klikën keqbërëse në krye të sistemit partiak dhe oligarkinë ekonomike parazitare.

Shqipëria do të bëhet vend i punës dhe dinjitetit, i krijimit dhe të drejtave, i përgjegjësisë dhe demokracisë.

Atë do ta ndërtojmë hap pas hapi të gjithë BASHKË.

Ndaje në rrjet

Kopjo linkun dhe ndaje me miqte

https://levizjabashke.al/qendrime/3000-bashkethemelues/