Protesta kundër armëve kimike

Previous
Next

Kundër armëve kimike

 

Bashke me shumë qytetarë, iu bashkuam protestës së 12 nëntorit para ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Prej 12 nëntorit deri në buzëmbrëmjen e 16 nëntorit kemi qëndruar në sheshe, disa prej nesh edhe duke e gdhirë bashkë me protestues të tjerë.

Ne ishim mes protestueve që dëbuan në mënyrë shembullore Sali Berishën dhe Lulzim Bashën nga sheshi. Dëbimi i të mësipërmve ua hoqi propaganduesve qeveritarë gurin manipulues të protestës si proces të organizuar dhe mbështetur nga Partia Demokratike.

Skip to content