AKSIONE PËR KAUZËN PUNËTORE

Aksione të Organizatës Politike ndër vite

 

19 gusht 2011 – I bahskohemi grevës së minatorëve të Bulqizës

1 Maj 2014 – Protestë për kushtet në punë

8 qershor 2016 – I bashkohemi protestës së punëtorëve të hekurudhës në Durrës

19 korrik 2016 – Takim me minatorët e Bulqizës

13 tetor 2016 – Takim me punëtore fasonerie në Shkodër

1 maj 2017 – Protestë e minatorëve në Bulqizë

1 maj 2017 – Aksion tek Ministria e Mirëqenies Sociale në përkujtim të mbi 200 punëtorëve të vrarë në punë

26 prill 2017 – Aksion me graffiti në rrugët e qytetit për kujtimin e mbi 200 punëtorëve të vrarë në punë

29 prill 2017 – Hapja e banderolës për punëtorët në autostradë

1 maj 2018 – Aksion tek Ministria e  Infrasktrukturës dhe Energjisë për minatorët e vrarë në miniera

1 maj 2019 – Takime ndërgjegjësuese me punëtorët në rrugët e Tiranës

17 nëntor 2019 – Hapja e banderolës në përkujtim të punëtorit Naim Idrizi

12 dhjetor 2019 – Hapja e banderolës në stadium në solidaritet me minatorët

21 mars 2020 – Aksion për kushtet e punëtorëve në punë gjatë pandemisë

1 maj 2020 – Thirrje publike për mbyllje e call-centre, minierave, fasonerive

20 gusht 2020 – Aksion tek Inspektoriati i Punës për heshtjen ndaj rasteve të vdekjeve në punë

12 shtator 2020 – Aksion me graffiti me emrat e 200 punëtorëve të vrarë

1 maj 2021 – Takim me punëtorët e Bulqizës dhe punëtoret e fasonerisë

22 shtator 2021 – Aksion përpara kryeministrisë për 53 minatorë të vdekur gjatë qeverisjes së Edi Ramës

1 maj 2022 – Protestë për minimumin jetik dhe të drejtat në punë

Skip to content