Logo e Levizjes Bashke

LËVIZJA BASHKË NË ZGJEDHJET E 14 MAJIT

Sot Lëvizja BASHKË depozitoi pranë Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve rreth 5600 nënshkrime për të kandiduar për kryetar bashkie dhe këshill bashkiak të Tiranës në zgjedhjet e 14 majit. Përveç kandidimit të Arlind Qorit për kryetar bashkie, lista e Këshillit Bashkiak të Tiranës ka në përbërje pedagogë, ekspertë, përfaqësues punëtorësh nga sektorë të ndryshëm, përfaqësues të komuniteteve sociale, të pensionistëve, studentëve etj.

Tirana është një qytet i larmishëm dhe ne duam të sigurojmë që të gjithë të kenë akses në të njëjtat mundësi dhe burime, pavarësisht nga prejardhja e statusi shoqëror.

Ne besojmë se përfaqësuesit tanë janë të kualifikuar për të drejtuar Bashkinë e Tiranës dhe zotohemi se do të jemi të përkushtuar të punojmë pa u lodhur në dobi të qytetit.

Ju faleminderit për kohën dhe konsideratën tuaj!

Mezi presim të fitojmë mbështetjen tuaj.

#BASHKËPËRTIRANËN