KAS-i VAZHDON LOJËN E EDI RAMËS DHE ERION VELIAJT

15 / 100

Në shtetin e Maliqëve nuk mund të ketë drejtësi. Sot KAS-i përsëriti paligjshmërinë e Gjykatës së Tiranës dhe Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve duke vendosue me shumicë votash kundër regjistrimit të Lëvizjes BASHKË si subjekt zgjedhor në zgjedhjet e 14 majit.

Nga sa na u komunikua, vendimi i KAS-it është marrë me shumicë votash. Ne dyshojmë fort se ata që kanë votuar kundër nesh kanë qenë tre përfaqësuesit e Partisë Socialiste.

Pse këta përfaqësues të Partisë Socialiste, që nuk janë njerëz të ligjit por të Maliqit, të Maliq Ramës, përsëri si Maliq Celibashi, votojnë kundër regjistrimit të Lëvizjes BASHKË?!

Pse nuk duan t’ia dinë për argumentet?!

Pse nuk duan t’ia dinë për ligjin?!

Pse nuk duan t’ia dinë për Kodin Zgjedhor?!

Pse nuk duan t’ia dinë për Ligjin e Partive Politike?!

Çfarë e frikëson Edi Ramën dhe Erion Veliajn?!

Ata kanë frikë nga një lëvizje politike e vërtetë. Ata kanë frikë nga njerëz të ndershëm, të organizuar, me ideale, me programin e duhur, që nuk kanë frikë të thonë të vërtetën.

Kjo është paligjshmëria e tretë që i bëhet Lëvizjes BASHKË dhe është fund e krye politike. Ata që na mohojnë të drejtën nuk kanë as çerek argumenti, nuk kanë as minimumin e bazës ligjore, thjesht ashtu u intereson. Thjesht ashtu i kanë urdhëruar ata që u japin rrogën, ata që i kanë vënë në këto poste, ata që u premtojnë lloj-lloj privilegjesh.

Ne i kemi kundër institucionet e korruptuara, por kemi pro ligjin dhe popullin e Tiranës dhe Shqipërisë.

Nga sot aksioni ynë politik do të intesifikohet për mbledhjen e 7 mijë nënshkrimeve. Na gjeni në katër pika: Biblioteka Kombëtare, Zogu i Zi, Pedonalja dhe Parku Rinia.

Bashkë do t’ia dalim!

#BASHKËPËRTIRANËN

Skip to content