Logo e Levizjes Bashke

GËZUAR DITËN E NEVRUZIT!

Dita e Nevruzit është festa më e rëndësishme për besimtarët bektashinj. Kjo ditë simbolizon ardhjen e pranverës, gjallërimin e jetës dhe hovin e shpresës; mbizotërimin e të mirës ndaj të keqes, të resë ndaj të vjetrës. Po ashtu, Nevruzi është një ditë harmonie ndërfetare.

Urojmë që kjo ditë të shërbejë si reflektim e motivim që këto tipare të virtytshme t’i materializojmë edhe në jetën shoqërore, për të kthyer shpresën, gjallërinë dhe gëzimin – kaq të domosdoshme në këtë moment historik të shoqërisë sonë.

Gëzuar dhe mbarësi!