BASHKË ME QYTETARËT

Ligji i organizimit partiak kërkon 3000 nënshkrime që Lëvizja BASHKË të formalizohet si forcë e re politike.

Sot me qindra qytetarë dhanë nënshkrimin për Lëvizjen BASHKË në stendën publike përpara Bibliotekës Kombëtare. Shumë të tjerë po nënshkruajnë në forma të ndryshme kudo ku ofrohet mundësia.

Nevoja për ndryshim ndihet kudo dhe qytetarët janë bashkudhëtarët në rrugëtimin e Lëvizjes BASHKË!

#Bashkë

Skip to content