“SHQIPËRIA VEND PAQEJE DHE ZHVILLIMI EKONOMIK ?!

Shkruan Kristjan Zoto, aktivist i Organizatës Politike:

“SHQIPËRIA VEND PAQEJE DHE ZHVILLIMI EKONOMIK ?!

Shqipëria është vendi me më shumë vrasje për 100 mijë banorë në Europë.

Shqipëria është vendi i parë për trafik dhe prodhim të kanabisit, kokainës dhe heroinës.

Shqipëria është vendi me më shumë vdekje në punë, për numër banorësh.

Shqipëria është vendi i vetëm në Europë pa infrastrukturë hekurudhore.

Shqipëria është vendi me rrogat më të ulëta në Europë.

Shqipëria është vendi i fundit për pensionet në Europë.

Shqipëria është vendi i vetëm ku nuk lejohen të drejtat dhe liritë sindikale në vendin e punës.

Shqipëria është ndër vendet me më pak liri të medias.

Shqipëria është e para për korrupsion në Europë.

Shqipëria është vendi i vetëm që akoma mbas 32 vitesh nuk po arrin të ketë zgjedhje të lira.

Shqipëria në 10 vitet e fundit ka prodhuar mbi 500 mijë emigrantë, e dyta mbas Sirisë.

Shqipëria është vendi i fundit për prodhim në Europë, shkrepset e kashtën i blen nga jashtë.

Shqipëria universitetet, spitalet dhe çdo të mirë publike është duke i shkatërruar.

Shqipëria ka 30 vite që po drejtohet nga 3 njerëz, Edi Rama, Sali Berisha dhe Ilir Meta.

Shipëria ka pabarazinë më të lartë në Europë, ku 3% e popullsisë kanë më shumë pasuri se 97% tjetër.

Shqipëria mbase është paqe dhe parajsë për një grup politikanësh, kriminelësh e pasanikësh, por është ferri ku përditë punëtorët, pensionistët, studentët, të papunët përballen dhe përpiqen të arratisen.

Ata 10 mijë veta në shesh nuk janë Shqipëria!

CIRK PA BUKË!”

Skip to content