PROTESTA DERI NË RRËZIMIN E ÇMIMEVE

Qindra qytetarë morën pjesë në protestën e sotme kundër rritjes së çmimit të naftës, shportës dhe kostove të jetesës.

Protesta do të vazhdojë edhe nesër dhe secili prej nesh, qytetar apo aktivist, duhet të ndihmojë që ajo të jetë edhe më masive dhe e fortë.

Nesër, e enjte, ora 18:00, nga sheshi Skënderbej drejt Kryeministrisë!

Bashkohemi!

S’MBAN MË UJË PILAFI!

Fotot nga Nensi Bogdani.

Skip to content