RRUGËT NUK JANË MË TONAT DHE NUK JANË TË SIGURTA

Shteti që nuk toleron asnjë tregtar të vogël të shesë perimet në rrugët e qytetit, i mbyll përditë sytë përballë agresionit të eksponentëve të dyshimtë.

Shteti që nuk toleron asnjë karrocë kanaçembledhësi në rrugët e qytetit, u ngre kapelën pasunarëve të rinj.

Shteti që tërheq zvarrë çdo qytetar se proteston në rrugë, e ka lënë sigurinë rrugore në mes të katër rrugëve.

Shteti që i ka mbushur burgjet me të rinj dhe hallexhinj, nuk guxon të ndalojë as për kontroll njerëzit mbas xhipave me xhama të zinj.

Oligarkët, gangsterët dhe njerëzit e lidhur me pushtetin zotërojnë liri totale në këtë vend, qoftë edhe duke rrezikuar jetë fëmijësh e familjarësh. Ndërsa qytetarët ndëshkohen çdo ditë pa mëshirën më të vogël.

Tashmë në republikën e oligarkëve dhe kriminelëve as rrugët e mëhallës nuk janë më të sigurta.

Skip to content