AKTIVISTË TË ORGANIZATËS POLITIKE ISHIN TË FTUAR NË SELANIK

Pak ditë më parë aktivistë të Organizatës Politike ishin të ftuar në Selanik nga organizata “Paremvasi”, për të folur rreth krizës ekonomike e sociale në Shqipëri.

Nuk mund të bëhemi cinikë e të themi se kriza është fenomen partikular, kur në fakt rajoni ynë vuan prej dy dekadash nga kriza e pas 2008-ës, që fillon në Greqi dhe përfaqëson lëkundjen e parë të kapitalizmit të shekullit tonë.

Në takim, aktivistët shfaqën solidaritet të ndërsjelltë për kauzat në të cilat luftojmë, dhe theksuan se sot, më shumë se kurrë, e ardhmja në horizont duket majtas.

Skip to content