1 MAJI PO AFRON

Aktivistët e Organizatës Politike ngjitën në muret e qytetit posterin thirrës të protestës, si dhe shpërndanë fletushka nëpër lagje të ndryshme të Tiranës.

1 Maji është dita kur njerëzit e punës e të virtytit qytetar do të tregojnë fuqinë e tyre dhe do të ngrenë zërin kundër shkaktarëve të krizës ekonomike dhe për drejtësi shoqërore.

gjithë për 1 Maj!

Ora 11:00, nga sheshi Skënderbej drejt Kryeministrisë.

#1MajiNaBashkon

Skip to content