SËRISH NË PROTESTË

Edhe qytetarët e Tiranës dolën protestë kundër rritjes së çmimeve dhe korrupsionit qeveritar. Masat e propozuara nga Rama janë tejet të pamjaftueshme për të kapërcyer krizën. Ato nuk prekin shumicën e popullsisë. Ndaj protestat nuk do të ndalen.

Si çdo ditë aktivistët e Organizatës Politike ishin në zemër të protestës. Thirrjet dhe këngët tona po përhapen në masë sepse janë krijim i zemrave të revoltuara.

“Ju jeni milionera

me vila e makina

S’paguaj më për ju

as unë e as familja.”

Skip to content