PROTESTAT VAZHDOJNË

Sot aktivistët e Organizatës Politike iu bashkuan sërish qytetarëve të Tiranës për të protestuar kundër rritjes së çmimeve, qeverisjes së oligarkëve dhe padrejtësive shoqërore. Si përherë e nisëm marshimin nga qendra sociale Logu i Shkëndijës, me thirrjet dhe këngët tona karakteristike.

Protestat qytetare duhet të vazhdojnë dhe të fuqizohen. Askush nuk do ta shpëtojë popullin nëse nuk organizohet për të shpëtuar veten.

“Do dalim në rrugë

me qindra, me mijëra

Po nuk ranë çmimet,

do bjerë qeveria.”

Skip to content