PROTESTA VAZHDON

Sot në bulevardin Dëshmorët e Kombit vërshuan mijëra qytetarë, me kurajë dhe vendosmëri. Kjo ishte një nga protestat më të bukura të viteve të fundit, pa parti dhe plot qytetari.

Ne, aktivistët e Organizatës Politike, ishim në zemër të protestës, me thirrjet dhe këngët e zemrave të revoltuara.

“Do dalim në rrugë

me qindra, me mijëra.

Po nuk ranë çmimet

do bjerë qeveria.”

Skip to content