POSHTË QEVERIA E OLIGARKËVE!

Sot aktivistët e Organizatës Politike u nisën të organizuar drejt protestës përpara kryeministrisë. Bulevardin Dëshmorët e Kombit e përshkuam me thirrje dhe një banderolë të madhe: POSHTË QEVERIA E OLIGARKËVE!

Zërat dhe këngët tona u bashkuan me mijëra qytetarë, të cilët shprehnin mllef ndaj rritjes së çmimeve dhe qeverisë së kapur nga oligarkët.

“Ju jeni milionerë

me vila e makina

S’paguajmë më për ju

as unë dhe as familja.”

Skip to content