RIKTHEHEMI NË KORÇË PËR KARTËN SOCIALE

Ditën e djeshme aktivistë të Organizatës Politike kanë zhvilluar një takim me disa studentë të Universitetit “Fan Noli”. Përveç informimit në lidhje me Kartën Sociale, gjatë takimit u diskutuan edhe format e aktivizmit dhe angazhimit në vazhdimësi për të jetësuar kërkesat tona.

Bashkohemi!

#KartaSociale

Skip to content