KARTA SOCIALE NË FIER

Fieri është ndalesa e radhës e Kartës Sociale. Për shumë ditë, qytetarë dhe aktivistë do të diskutojnë dhe organizohen për të kërkuar më shumë të drejta ndaj qeverisë.

Fieri është një ndër qytetet më të mëdhenj të Shqipërisë, por më tepër se kurim estetik të shesheve, fierakët kanë nevojë për punësim, shkollim dhe të drejta shoqërore.

Karta Sociale nënkupton të drejtën për të jetuar në mirëqënie dhe me dinjitet!

#KartaSociale

Skip to content