NË ELBASAN PËR KARTËN SOCIALE

Qyteti i Elbasanit është destinacioni i radhës i Kartës Sociale, të cilën aktivistët e Organizatës Politike po e shpërndajnë masivisht te qytetarët.

Çindustrializimi, papunësia, pakënaqësia me pensionet dhe indiferenca e shtetit ndaj njerëzve në nevojë janë kryeçështjet e bisedave në rrugë.

Njerëzit e zakonshëm janë dakord me kërkesat e Kartës Sociale. Çështja është të bëhemi bashkë dhe për këtë po punojmë çdo ditë, në rrugë dhe sheshe.

Ftojmë qytetarë dhe simpatizantë nga Elbasani t’na bashkohen në aksionin tonë kombëtar për më shumë të drejta sociale dhe ekonomike.

#KartaSociale

Skip to content