KARTA SOCIALE NË KUKËS

Me Kartën Sociale kemi mbërritur në Kukës, në një nga zonat më të varfra të republikës, me lindshmërinë më të lartë dhe me shpopullimin më të shpejtë.

Kukësi i ka të gjitha konturet dhe mundësitë për të qenë një qytet modern, i zhvilluar dhe i rëndësishëm i veriut, sikur qytetarët të mos ishin të papunë, të varfër dhe pa perspektivë.

Në bisedat me qytetarët, zhgënjimi me situatën e përgjithshme sociale, ekonomike dhe politike është i madh. Kuksianët kanë nevojë për zhvillim, drejtësi shoqërore e demokraci të vërtetë. Si të gjithë ne, ata kanë nevojë për Kartën Sociale.

#KartaSociale

Skip to content