KARTA SOCIALE KA MBËRRITUR NË VLORË

Aktivistë të Organizatës Politike do të jenë për disa ditë me radhë në Vlorë për të folur me qytetarët për më shumë të drejta sociale dhe ekonomike.

Përtej kurimit në imazh dhe fasada, Vlora dhe vlonjatët kanë nevojë për përmirësim të jetës së njerëzve, për më shumë punë për të rinjtë, për paga më të larta për punëtorët e fabrikave, peshkatarët, sektorin e shërbimit, për minimumin jetik dhe të drejta të tjera shoqërore.

Ftojmë simpatizantët dhe dashamirësit t’na bashkohen në aksionin tonë kombëtar për jetësimin e Kartës Sociale.

#KartaSociale

Skip to content