Pa bukë durohet, pa drejtësi jo!

67937367 2251623188296521 1879708427257643008 n

Si sot 3 vjet më parë në landfillin e Sharrës gjeti vdekjen punëtori 17-vjeçar Ardit Gjoklaj. Pak përpara vdekjes së tij, kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj u thurte lavde kushteve të punës në landfillin që drejtohej nga një eksponent i PS. Në një sistem të drejtë, Erion Veliaj duhej së paku të ishte dëbuar nga zyra e kryebashkiakut dhe të ishte izoluar në burgun e turpit publik. Në Shqipërinë tonë ai vazhdon të shkatërrojë Tiranën me një krenari perverse.

Skip to content