Kundër së keqës që po përhapet në qytet!

67488980 2250034715122035 7580377042739265536 o

Në orët që po flasim, në qytetin e Bolonjës në Itali, po zhvillohet një betejë e ashpër për mbrotjen e hapësirës së fundit sociale të lirë të këtij qyteti.

Në Tiranë, ashtu si në Bolonja, e dimë mirë sesi spekulimi në sektorin e ndërtimit po transformon jetën dhe pamjen e qyteteve tona duke i shndërruar ato në shkretërira prej betoni.

Solidaritet me XM24!

Skip to content