Sërisht vdekje në minierat e Bulqizës

23561626 1415460465246135 3601347993416696516 n

Një tjetër minator ka gjetur vdekjen sot në minierat e Bulqizës. Ai është Eduart Dama, 20 vjeç, zënë poshtë nga shembia e një masivi dheu. Fenomen i përsëritur ky që numëron disa të vdekur brenda pak kohësh.

Ironikisht, tri ditë më parë, kryeministri Rama çfarë nuk i premtoi popullit bulqizak, rrugë dhe bashkëqeverisje, por as që e ceku dramën e minierave, të cilat po përpijnë jetët e sa e sa njerëzve.

Sepse kryeministri e ka më të lehtë të premtojë parajsën sesa të inspektojë ferrin e minierës dhe zotërit e saj.

SOLIDARITET ME MINATORET.

Skip to content