Ne kërkojmë barazi… edhe gjinore!

17159062 1147042728754578 380237935384567416 o

Ne kërkojmë barazi… edhe gjinore!

Kjo ishte motoja e aksionit të sotëm sensibilizues të Organizatës Politike, duke shpërndarë fletushka informuese dhe duke folur me qytetarë në Tiranë, për domethënien e 8 Marsit, si ditë proteste e përpjekjeje, dhe rëndësinë e madhe të gruas për një shoqëri më të mirë, më të drejtë dhe më të barabartë.

Aksioni do të vazhdojë në orën 14:00 te stacioni i fundit i urbanit në Kombinat, prandaj ftojmë të na bashkohet kushdo që ka mundësi.

Skip to content